Drupal er et open source rammeverk som gir oss mulighet til å bygge fleksible, unike og rimelige nettløsninger.

Kontakt oss

Drupal

Open source

Drupal er basert på Open Source.

For deg som kunde betyr det ingen lisenskostnader, god sikkerhet og et hav av ekstra fuksjonalitet som bare venter på å bli tatt i bruk. Med Drupal slipper du å betale for at vi skal finne opp hjulet på nytt.

Sikkerhet

I alle våre installasjoner er sikkerhet og ytelse i fokus. Drupal gir oss et meget godt fundament for å ivareta dette. Egne sikkerhetsteam jobber året gjennom for å sikre at Drupal til enhver tid er trygt å bruke.

Skreddersøm

Drupal har en arkitektur som gjør det til et suverent teknisk rammeverk (eller lego-kasse om du vil) som kan brukes til å bygge unike løsninger. Vi har enda ikke levert to like løsninger til noen kunder siden vi startet, takket være Drupal.

Åpen kildekode, stort miljø

Drupal er et resultat av innsatsen til flere tusen utviklere som jobber sammen for å skape et så godt og fleksibelt system som mulig. Åpen kildekode betyr for deg som kunde at det ikke eksisterer lisenskostnader på bruk av løsningen. Du betaler kun for de faktiske driftskostnadene ditt system krever. I tillegg finnes det hundrevis av ferdige moduler som ligger og venter på å bli tatt i bruk.

Med Drupal slipper du å betale for at vi skal finne opp hjulet på nytt. Det gir oss muligheten til å tilby våre løsninger og tjenester til en fornuftig pris. Både når det gjelder utvikling og drift.

Sosialt

Å være aktiv på sosiale nettverk er viktigere enn noen gang før. Ikke bare med en “like”-knapp, men via avanserte integrasjoner for; pålogging og registrering, e-markedsføring, segmentering av informasjon basert på sosiale data og veldig mye mer. Spesielt i e-handelssegmentet har vi lang og god erfaring med Drupals løsninger.

Ytelse

For mange av våre kunder er ytelse svært viktig. Det har liten hensikt å bruke penger på å skape trafikk hvis løsningen ikke er i stand til å takle trafikken når den først kommer. Drupal har gode tekniske forutsetninger for å skalere. Kombinert med vår lange erfaring på området har vi gang på gang levert løsninger som skalerer svært godt samtidig som driftskostnadene kan holdes på et fornuftig nivå.

  • Vi har løsninger med 10+ millioner produkter/artikler
  • Vi kjører løsninger med mer enn 1500+ samtidig påloggede brukere med over 200.000 unike sidevisninger pr. døgn
  • Vi kjører Drupal i både fysisk og virtuell infrastruktur
  • Vi har en tett integrasjon med søkemotoren Solr for søk

Kontakt oss

Våre konsulenter sitter klar til å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat rundt hvordan vi kan bidra til økt effektivitet og lønnsomhet.

Du kan bruke skjemaet til å kontakte oss. Vi svarer vanligvis på digitale forespørsler i løpet av en arbeidsdag. Liker du ikke skjemaer? Vi blir like glade for en telefon eller en e-post!