Profile picture for user silje
Written by
Silje L. Grundstad
Published on
October 16, 2020

Ny i Ny Media: Maja

Vi har gleden av å ønske Maja hjertelig velkommen i Ny Media-gjengen som vår nye digitale rådgiver!

Vi ble først kjent med Maja i fjor vinter da hun sammen med to medstudenter jobbet med et forskningsoppdrag på vegne av en kunde av oss. Siden da har hun også jobbet med Ny Media med masteroppgaven sin, og i sommer hadde hun sommerjobb hos oss.  Jeg har stilt henne at par kjappe spørsmål for at vi skal kunne bli bedre kjent:

Maja, hvordan vil du beskrive deg selv?

Jeg er en glad, sosial og nysgjerrig trønder på 27, snart 28 år. De som kjenner meg vil nok si at jeg er over gjennomsnittet interessert i andre mennesker (og hunder). 

Hvordan ble du interessert i denne jobben?

Jeg skrev et forskningsoppdrag for Ny Media i forbindelse med min master, i tillegg til at de var min samarbeidspartner i arbeidet med masteroppgaven. Etter masteren fikk jeg sommerjobb her, hvor jeg har vært med på å utvikle et konsept for kundeklubb. Jeg synes prosessene rundt utvikling av digitale tjenester er svært interessant, og jeg liker godt å ha kontakt med kunder og bidra i utviklingen av ulike prosjekter. 

Hvilken musikk hører du på når du jobber?

Det blir mye rolig musikk når jeg jobber. Spillelisten Morgenkaffe på Spotify er en favoritt. 

Og helt til slutt: hva liker du å gjøre når du ikke er på arbeid?

På fritiden liker jeg å være med venner og familie. I tillegg er jeg glad i friluftsliv og jeg elsker å reise! Jeg er også over gjennomsnittet interessert i interiør (bruker nok litt for mye tid på sosiale medier).