Bull Ski & Kajakk har tre butikker i Oslo, i tillegg til nettbutikk. De selger sports- og fritidsutstyr med et fokus på varegruppene ski, kajakk, sykkel og løp. De ansatte tester varesortimentet og kan gi kvalifiserte anbefalinger. Få varegrupper og ekstremt aktive ansatte gjør dette mulig. Bull Ski & Kajakk har et enormt utvalg (på de få varegruppene) både for de som er på landslaget eller som kun vil kose seg på tur. 

Hovedfokuset er på B2C og sluttbrukere, men vi har også levert en omfattende B2B-løsning mot en del av de større idretteslagene i Oslo-området. Unike priser, unike sortimenter og kreative løsninger or klubbmedlemmene skaper suksess for Bull Ski & Kajakk.

Hva leverer vi til Bull Ski & Kajakk

  • Forretningsutvikling i form av konsulenttjenester. Strategi for kommunikasjon, betaling, logistikk, integrasjoner og arbeidsflyt. 
  • Design- og rådgivning på kommunikasjon.
  • Teknisk prosjektledelse og koordinering av alle tredjeparter i prosjektet.
  • Driftstjenester i Amazon Web Services. 
  • Teknisk utvikling av nettbutikkløsning og alle nødvendige integrasjoner. 
  • Support og løpende oppfølging av løsningen, praktisk og overordnet.

Hvordan gjøre det bra i dagens sportsmarked?

Hva skal til og hvilke systemer trenger man for å klare seg i en hardt presset sportsbransje? Bull Ski & Kajakk er ikke en lavpriskjede som kun konkurrerer på pris. For Bull Ski & Kajakk så er det viktigste å gi gode og personlige råd til hvilket utstyr du trenger, basert på de ansattes egen erfaring fra både friluftsliv og konkurranse. De riktige produktene kombinert med en personlig kjøpsopplevelse er derfor nøkkelen.

For å kommunisere dette i markedet er innhold svært viktig. Det er derfor avgjørende for Bull Ski & Kajakk å ikke bare ha en butikkløsning som konverterer godt i kassen, men også å ha en god publiseringsløsning som gjør at godt innhold er lett å publisere og lett å eksponere for kundene i ulike settinger. 

Vår nettbutikkløsning har fokus på nettopp dette. I tillegg forventer kundene at de fysiske butikkene og nettbutikken oppleves som en sømløs opplevelse på alle måter. Ved å bygge tette og gode integrasjoner mellom de ulike systemene har vi fått til nettopp dette.