Om oss

Ny Media er et konsulentselskap med spisskompetanse innen skreddersøm av webløsninger, digital forretningsstrategi og markedsføring. Vi hjelper deg med å nå målene dine ved å kombinere lang erfaring med faktainnsamling og din egen kompetanse om eget marked.

Møt teamet vårt

Vi har hovedkontor i Trondheim, men har konsulenter som jobber for oss på fast basis i Ukraina, Polen og ulike lokasjoner i Norge. Totalt er vi et engasjert team på ca. 20 personer som jobber tett sammen for å levere morgendagens digitale løsninger for våre kunder.

Noen korte fakta om Ny Media

Ny Media er et kompetansehus på e-handel, åpen kildekode og systemer som krever komplekse integrasjoner. De tekniske leveransene vi gjør er imidlertid kun en del av det vi leverer til våre kunder.

Vi ønsker kundeforhold som varer over tid og hvor vi kan bidra aktivt med å forme strategien og bistå med gjennomføring og måloppnåelse. Vi leverer i hovedsak følgende til våre kunder: 

  • Digital strategi / forretningsstrategi. Sparringspartnere på styre- og/eller operativt nivå.
  • Markedsledende tekniske løsninger bygget på åpen kildekode og en åpen forretningsmodell.
  • Drift og support på tekniske løsninger og integrasjoner.
  • Markedsarbeid, design/kommunikasjon og innholdsproduksjon.
  • Effektivisering og digitalisering av arbeidsrutiner/prosesser.
  • Bistand rundt ansettelsesprosesser og etablering av intern kompetanse hos kundene.

Det viktigste for oss i alle leveranser er at kundene våre er fornøyde og når sine målsettinger. Ny Medias primære markedsføringskanal er fornøyde kunder.

 

Vi vil gjerne høre mer om dine målsettinger og behov!

Left

Right