Ny Media sin personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Ny Media samler inn og bruker personopplysninger.

Ny Media AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Der det daglige ansvaret er delegert, kommer det fram under hvert enkelt punkt. Delegeringen omfatter kun oppgavene og ikke ansvaret. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Nettsidens eier og kontaktopplysninger
Denne nettsiden er utviklet, og driftes, av
Ny Media AS
Dyre Halses gate 18
7042 Trondheim
Tlf: 40 00 79 55
Epost: support@nymedia.no
Org. nr: NO 987 200 391 MVA

 

Informasjonskapsler (cookies)

Ny Media benytter seg av informasjonskapsler, også kalt cookies. Ved å bruke nettsiden vår samtykker du i at vi kan sette disse i din nettleser.

Cookies er en standard Internett-teknologi som de aller fleste nettsteder benytter. En cookie legges i din nettlesers internminne, som gjør at vi bedre kan forstå hvordan du bruker nettstedet. På sikt bruker vi denne kunnskapen for å tilby deg en bedre opplevelse neste gang du besøker nettsiden.

De fleste nyere nettlesere, som Opera, Internet Explorer, Firefox, Safari etc, er innstilt slik at cookies aksepteres automatisk. Om du ikke ønsker å akseptere cookies må du selv velge å endre innstillingene i din nettleser. Merk at denne innstillingen kan føre til at mange nettsteder ikke vil fungere optimalt.

 

På våre nettsider benytter vi følgende informasjonskapsler til oppgitte formål:

Kilde: Ny Media / Drupal
Formål: Kontrollere om nettleseren støtter javascript eller ikke
Informasjonskapsler: has_js
Varighet: Session

 

Kontakt oss

Når du fyller ut vårt kontaktskjema og sender inn dette, vil informasjonen gå inn til vårt system for behandling av forespørsler, Zendesk. Denne informasjonen vil ligge lagret så lenge det vil være relevant for oss å ta vare på den, for å kunne yte best mulig service. Vi etterstreber å ikke ta vare på dine detaljer lenger enn nødvendig.

 

E-postkommunikasjon

All e-post som sendes til vår support-mail vil lagres hos Zendesk, som vi benytter som ticket-system. Disse loggføres som en del av ditt kundeforhold med oss, og vil ligge lagret i inntil tre år etter at saken er markert som løst. Vi benytter dette systemet for å håndtere alle innkommende henvendelser, samt for loggføring av tiltak og kommunikasjon mellom partene. Denne informasjonen håndteres kun internt hos oss, og deles ikke med noen tredjeparter.

 

Personlige opplysninger

I forbindelse med kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle ditt kundeforhold, gjennom for eksempel å svare på forespørsler, utføre ordre eller ved behov for å ta kontakt.

Vi tar vare på de opplysningene du gir oss så lenge vårt kundeforhold består. Du har rett til innsyn, retting og sletting av data vi har lagret om deg. Etter endt kundeforhold vil vi ta vare på data så lenge vi ser det hensiktsmessig for å kunne yte bistand ved henvendelser om tidligere kundeforhold og/eller er lovmessig pålagt å gjøre dette.