Smidig betaling med Vipps Hurtigkasse

Riktig betalingsløsning er viktig for å tilby en god brukeropplevelse og optimalisere konvertering. Med Vipps Hurtigkasse får nettbutikken et raskt og enkelt betalingsalternativ som gir kunden mulighet til å gjennomføre kjøpet på kun tre klikk!

Med mobilbetaling har kjøpsprosessen blitt mye enklere for kundene som slipper å fylle inn kortinformasjon i betalingssteget. Vipps Hurtigkasse forenkler prosessen ytterligere ved at kunden gjennomfører kjøpet uten å gå igjennom vanlig utsjekk. Slik fungerer det:

  1. Kunden velger Vipps Hurtigkasse og blir overført til Vipps-appen
  2. I appen velger kunden fraktalternativ og bekrefter betaling
  3. Adresse, navn og kortinformasjon ligger lagret i Vipps-appen

Med Vipps Hurtigkasse er dermed kjøpet unnagjort på tre klikk, og betalingsmetoden kan brukes både når kunden handler på PC og mobil.

Hvordan betalingsløsningen bør implementeres i din nettbutikk avhenger av produktene som selges og hvilken shoppingaktivitet som er normal. Selger nettbutikken dyre produkter som det ofte selges kun en av, kan Vipps Hurtigkasse fungere bra fra produktsiden. Dersom det er mer vanlig at kundene handler flere produkter på samme ordre bør funksjonaliteten plasseres i kassen eller checkout.

Ny Media er partner hos Vipps, og står bak utviklingen av Vipps-modulen for Drupal. Her følger et par eksempler fra implementeringen av Vipps Hurtigkasse på kremmerhuset.no.

Ta kontakt om du ønsker å vite mer om Vipps hurtigkasse og mulighetene for din nettbutikk!

Joakim Kålås
Tlf: ‭957 93 497